Oslava Vetřelce sérií šesti krátkých filmů - který je ten nejlepší?

Oslava Vetřelce sérií šesti krátkých filmů - který je ten nejlepší?
Alien: Harvest | 20th Century Fox
Pro fanoušky to nakonec dopadlo dobře. Z šesti vypuštěných kraťasů je jen jeden opravdu slabý (ale nebudeme kvůli anketě na konci napovídat), ostatní se mohou pochlubit minimálně solidní atmosférou a sem tam dokonce přihodí i překvapivou pointu (Specimen), případě zajímavou zápletku (Alone).
Nebudu to dále zdržovat - tady máte všechny kraťasy k výročí Vetřelce:

Alien: Containment

Čtyři přeživší uvíznou v únikovém modulu poté, co neznámá nákaza vedla k destrukci jejich lodi. Ze střípků vzpomínek se snaží poskládat obrázek o tom, co se stalo. Brzy si ovšem uvědomí, že nemohou jeden druhému věřit.
Alien: Containment

Alien: Specimen

Během noční směny na vesmírné kolonii uvízne Julie společně se svým psem ve skleníku. Zatímco se zoufale snaží dovolat pomoci, tajemný mimozemský exemplář hledá hostitele. A ona je přímo ideální kandidát.
Alien: Specimen

Alien: Night Shift

Poměrně obyčejná noční služba několika lidí ve skladu zásob se fatálně změní ve chvíli, kdy se jednomu z nich udělá z nenadání zle.
Alien: Night Shift

Alien: Ore

Skupinka horníků dolujících platinovou rudu na kolonii Bowen’s Landing se musí jednoho večera postavit nečekanému vražednému nepříteli.
Alien: Ore

Alien: Harvest

Přeživší členové posádky poškozeného plavidla mají poslední minuty na to, aby se dostali do záchranného modulu a bezpečně odletěli pryč. Spoléhající se na detektor pohybu věří, že překonají nepřítele schovávajícího se ve stínech. Skutečné nebezpečí však mají celou dobu na očích.
Alien: Harvest

Alien: Alone

Hope, osamělý člen posádky opuštěné nákladní lodi Otranto, se již rok snaží sebe i loď, v níž přežívá, udržet pohromadě. Když objeví skrytý náklad, nečekaného přeživšího společníka, odhodlá se k riskantnímu kroku.
Alien: Alone
Tak co speciální šestici říkáte? Níže vyberte film, který vás oslovil nejvíce!
oslava-vetrelce-serii-kratkych-filmu-ktery-je-ten-nejlepsi
Alien 40th Anniversary Short Films | 20th Century Fox