Trailer: John Travolta jako detektiv ze staré školy

Trailer: John Travolta jako detektiv ze staré školy
The Poison Rose | Lionsgate
Travolta ve filmu hraje soukromého detektiva Carsona Philipse, který dělá přesně to, co by lidé v jeho žánrové kolonce dělat měli - chlastá, hulí, gambleří a má problémy se ženami. A právě mu přistál na stole nebezpečný případ, kvůli kterému se musí zaplést s mafiánem (Morgan Freeman), nepoctivým doktorem (Brendan Fraser), sexy zpěvačkou (Kat Graham), bývalou milenkou (Famke Janssen) a hlavně s vlastní temnou minulostí:
Ztracená minulost
Až je mi líto, jak lacině film v řadě záběrů vypadá, protože obsazení je více než slušné (dále hrají Peter Stormare a Robert Patrick), zápletka je pro podobný druh podívané dostatečně nosná, hlášky znějí přesně tak, jak by v rámci trailerové koláže měly a i finální dramatičtější sestřih táhne (pravda, hlavně díky skvěle vybrané hudbě). Film nicméně nemíří do kin, pod režií jsou podepsána hned tři jména (to nikdy nevěstí nic dobrého) a jde o videodistribuci Lionsgate, což obvykle znamená ten nejhorší druh béčka.
Ale osobně si stále myslím, že by z The Poison Rose mohl být koukatelný průměr (už pro tu plejádu skvělých herců). Pokud dokáže mít film alespoň takovou atmosféru jako trailer, mohla by to být fajn oddychovka na víkend.
Ztracená minulost
The Poison Rose