Sen všech fanoušků Šíleného Maxe se již brzy stane skutečností

Sen všech fanoušků Šíleného Maxe se již brzy stane skutečností
Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) - Tom Hardy a Charlize Theron | Warner Bros.
Nejnovější, tedy čtvrtý film série ověnčený šesti Oscary Šílený Max: Zběsilá cesta (2015), skončí až po půlnoci. Fanoušci postapokalyptického žánru a režiséra a scenáristy George Millera tak mohou zažít filmový maraton, jaký tu dlouho nebyl – celkem 540 minut mimo realitu všedních dní.
„Spíše, než jeden pokračující příběh představuje série Šílený Max čtyři uhrančivé a osobité variace na téma hrdiny, postapokalypsy, sváru temnoty a naděje, ale také silných žen i samotných důvodů, které člověka nutí bojovat,“ říká ředitel Aera Jiří Flígl.
splneny-sen-vsech-fanousku-sileneho-maxe-se-stane-skutecnosti-jiz-tuto-sobotu-1
Šílený Max (1979) v podání Mela Gibsona | Maraton série Šílený Max
Pro čtyři snímky Šíleného Maxe se nabízelo udělat v kině speciální celodenní maraton, aby diváci nezůstali ochuzeni o velkolepou atmosféru společného sdíleného zážitku, kterou filmové maratony rozhodně jsou. „Strhující akční sekvence, fascinující výprava – to vše konečně soustředěné do jednoho dne a rozprostřené na velké plátno. Bude to zkrátka nádherný den,“ těší se Flígl, který v Aeru navázal na sérii projekcí kultovních filmů nazvanou Legendy v Aeru či zavedl nový cyklus Mistři animace.
splneny-sen-vsech-fanousku-sileneho-maxe-se-stane-skutecnosti-jiz-tuto-sobotu
Maraton série Šílený Max | Štěpánka Jislová
PROGRAM
16.00 Šílený Max
18.00 Šílený Max 2 - Bojovník silnic
20.30 Šílený Max a Dóm hromu
23.00 Šílený Max: Zběsilá cesta
Ve spolupráci s organizátory sobotní akce pořádáme soutěž o 3 vstupenky na maratón Šíleného Maxe.
Co musíte udělat pro to, abyste měli šanci na výhru dosáhnout? Do tohoto pátku 26. dubna do 11:00 napište 3 nové komentáře k filmům z databáze Kinobox.cz (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "MAX") zašlete váš nick name. 3 vylosovaní obdrží po vstupence na kompletní sobotní program.
Cena za celý filmový maraton činí 320 korun. Vstupenky na jednotlivé filmy pořídíte za 130 korun. Sobotní událost Maraton série Šílený Max a další informace najdete na tomto odkazu.