Podle Kevina Smithe vznikne ve Star Wars nové náboženství!

Podle Kevina Smithe vznikne ve Star Wars nové náboženství!
Star Wars: Rise of Skywalker | Lucasfilm Ltd.
Kevin Smith byl názvem Rise of the Skywalker překvapen asi jako většina fanoušků, neboť nekoresponduje s tím, co nám již několik let studio Disney říká - Skywalkerovi v předaleké galaxii končí. A nyní tu máme Skywalkera přímo v názvu a spolu s informací, že povstane. Poněkud matoucí, pokud se vám nad tím chce dumat. A Kevinovi se nad tím viditelně dumat chce. Přišel tedy se svou vlastní teorií, proč tvůrci vybrali pro poslední epizodu právě tento název.
14dac7d9
Star Wars: Rise of Skywalker | Lucasfilm Ltd.
"Poslední film se jmenoval Poslední z Jediů," uvedl Smith. "Události ve všech filmech nám představili historii řádu rytířů Jedi, včetně posledního filmu, je tedy jasné, že název Poslední z Jediů znamená, že řád Jedi musí skončit, zanikne. Co to pro Jedie znamená? A co znamená název filmu? Co když to znamená, že vznikne nový řád, nové náboženství s názvem Skywalker?"
podle-kevina-smitha-vznikne-ve-star-wars-nove-nabozenstvi
Rise of Skywalker | Lucasfilm Ltd.
Nutno přiznat, že Smith není úplně prvním, kdo s podobnou myšlenkou přišel, mnoho lidí se nechalo slyšet, že postava Luka Skywalkera je natolik významná pro svět Star Wars, že nemůže jen tak zmizet a nezanechat po sobě žádný odkaz. Kevin je ale první, kdo to takto formuloval a publikoval ve velkém. :-)
A co vy? Souhlasíte s touto teorií, nebo se přikláníte k nějaké jiné?