Světová premiéra Avengers: Endgame. Jaké jsou první ohlasy?

Světová premiéra Avengers: Endgame. Jaké jsou první ohlasy?
Avengers: Endgame (detail plakátu) | Walt Disney Studios
Během včerejšího velikonočního večera proběhla v losangelském Convention Centre světová premiéra Avengers: Endgame. Na tento superhrdinovský snímek čeká nedočkavě celý svět a do našich kin se poprvé dostaví již zítra 24. dubna.
svetova-premiera-avengers-endgame-jake-jsou-prvni-ohlasy-7
| Walt Disney Studios
Po již zmiňované včerejší světové premiéře se na Twitteru objevilo hned několik krátkých recenzí, které fanoušky informují o nevšedním zážitku, ze kterého se tají dech. Film je prý podívaná, během které nezůstane ničí oko suché. Někteří diváci se smáli a plakali zároveň, z kina odcházeli plní emocí a uspokojení dokonalým filmovým zážitkem. Ve filmu se prý odhaluje vše, co nám bylo v předchozích dvaceti dvou superhrdinovských snímcích zatajeno, a způsobuje to nekontrolovatelné a silné emoce, které ty pravé fanoušky zajisté dovedou do sedmého nebe.
svetova-premiera-avengers-endgame-jake-jsou-prvni-ohlasy-6
| Walt Disney Studios
V pražském nákupním centru Flóra, v rámci premiéry, můžete zítra od 18:00 potkat superhrdiny, kteří tam budou jen proto, aby vám celý filmový zážitek ještě umocnili. Máte možnost zde zastihnout Kapitána Ameriku, Tonyho Starka, Captain Marvel, Star-Lorda a mnoho dalších.
Marvel: poznáte, kdo je na fotce?
Máme se tedy na co těšit. Co myslíte vy? Jaká jsou vaše očekávání v případě premiéry filmu Avengers: Endgame? Vyjadřujte se v diskuzi.
Jen pro znalce marvelovek! Máte na to?