Jak vidí Sandra Bullock svou budoucnost? Komiksově!

Jak vidí Sandra Bullock svou budoucnost? Komiksově!
Bird Box | Netflix
Bird Box má výborné ohlasy, rekordní sledovanost, kdy si film podle Netflixu pustilo přes 80 milionů domácností a vůbec se zdá, že vznikl nový fenomén, který nepochybně nezůstane o jednoho filmu. Dnes se ale nebude bavit o pokračování odehrávajícím se ve světě, kde lidé dobrovolně volí slepotu.
Dnes se budeme bavit o komiksu Reborn. Reborn je jedním z titulů, které Netflix před nedávnem získal, když koupil Millarworld aka komiksový svět Marka Millara (mimo jiné Kick-Ass, Kingsmani nebo Wanted). Hrdinkou komiksu je osmdesátiletá Bonnie Black, která zemře v nemocnici v New Yorku a poté se znovu zrodí jako mladší žena v místě zvaném Adstyria. Adstyria nemůže být New Yorku vzdálenější - jde o magický svět plný monster a draků a kde probíhá věčná válka mezi dobrem a zlem. Přestože je Bonnie v novém světe, nachází zde své příbuzné i blízké. Pouze zesnulý manžel z nějakého důvodu chytí. Bonnie je odhodlaná ho v neznámé realitě najít za každou cenu. Bere proto do ruky meč a vydá se na dlouhou cestu.
Bullock bude Reborn produkovat a s největší pravděpodobností se ujme i hlavní role. Snímek natočí schopný Chris McKay (LEGO® Batman film).
Obrázek galerie #1
V pasti