John Wick 3: Nový plakát na třetí štaci zabijáka Keanu Reevese láká na poslední večeři

John Wick 3: Nový plakát na třetí štaci zabijáka Keanu Reevese láká na poslední večeři
John Wick 3 | Lionsgate
V pokladnách kin nechali 2x tolik, co u jedničky. Není se proto čemu divit, že je třetí díl na cestě. Dlouho se spekulovalo, kdo ho natočí. Chad Stahelski i David Leitch, kteří sérii přivedli k životu, mají totiž napilno. Ostatně, Leitch se kvůli jiným projektům již na Johna Wicka podílel jen jako scenárista (první díl se Stahelskim společně i režíroval). Nakonec se pánům naštěstí povedlo sladit program a tým zůstal stejný: Leitch znovu napsal scénář, Stahelski zůstal na režii a hlavní hvězdou je přirozeně pořád Reeves.
John Wick 3 doputuje do českých kin již 16. května a dnes tu pro vás máme nový stylový plakát, na kterém si John Wick užívá svou "poslední večeři":
John Wick 3
John Wick 3
Fanoušky přirozeně zajímá příběh. Zatímco jednička byla uzavřená, druhý díl se nebál otevřeného konce. Stahelski k ději třetího dílu uvedl následující: "Chceme být ani ne tak větší, jako více ukázat z našeho světa... mám pocit, že jsme řadu drobností ve dvojce přeskočili, takže bych se k nim v příští kapitole rád vrátil a více prozkoumal různé části New Yorku. Než ukazovat nějaké obří kousky skládačky, zklidníme to a ukážeme podstatné detaily... myslím, že by byla chyba jít cestou 'budeme větší a vyhodíme do vzduchu celou dálnici'. To není náš styl. To je styl komiksů nebo bondovek."
Oficiální text distributora: Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku!
Keanu Reeves
Halle Berry