Daniel Craig tajným agentem proti své vůli

Daniel Craig tajným agentem proti své vůli
Daniel Craig | MGM
Snímek natočí podle vlastního scénáře Todd Field (vynikající dramata V ložnici a Jako malé děti), přičemž se tímto filmem vrátí k režii po dlouhých třinácti letech. Dlouhou pauzu nejspíš způsobila příprava zmíněného Creed of Violence, neboť na projektu dělá Field opravdu hodně dlouho - první klapka měla padnout před pěti lety, tehdy s Christianem Balem v hlavní roli. Nemluvě o tom, že ještě dříve byl s hlavní rolí spojován Leonardo DiCaprio.
Snímek je adaptací stejnojmenné knižní předlohy Bostona Terana, která se odehrává v Mexiku roku 1910. Kriminalita je na vrcholu, což je ideální příležitost pro lidi jako je Rawbone (Craig), aby si pořádně přivydělali na důchod. Tentokrát se ale přepočítal a při snaze o propašování náklaďáku plného zbraní přes hranice je chycen americkými agenty a postaven před nabídku, která se k jeho smůle neodmítá - buď bude dvojitý agent a pomůže rozkrýt pašeráckou síť, nebo si půjde na pěkně dlouho sednout do chládku.
Snímek zatím nemá datum premiéry, natáčení by mělo odstartovat letos na jaře (čeká se, až bude mít Craig splněno coby ten druhý, slavnější agent).
daniel-craig-tajnym-agentem-proti-sve-vuli
daniel-craig-tajnym-agentem-proti-sve-vuli-1