Trailer: Přichází konečně hra, kterou si fanoušci Star Wars zaslouží?

Trailer: Přichází konečně hra, kterou si fanoušci Star Wars zaslouží?
Star Wars Jedi: Fallen Order | Respawn Entertainment
Nově se totiž milovníci předaleké galaxie mohou těšit na velkou příběhovou akční hru Star Wars Jedi: Fallen Order, na níž pracují zkušení vývojáři ze studia Respawn Entertainment (série Titanfall nebo Apex Legends):
Star Wars Jedi: Fallen Order
Hlavním hrdinou hry je jeden z posledních přeživších členů řádu Jedi. Někdo takový přirozeně nesmí odhalovat svou vnitřní sílu (pokud chce přežít) a když se Cal Kestis nechtěně prozradí, musí se vydat na útěk. Vývojáři slibují propracovaný příběh, což je něco, co si necháme v rámci Star Wars hry líbit. Jako režisér dostal hru na starost Stig Asmussen (vynikající God of War III).
Star Wars Jedi: Fallen Order vyjde 15. listopadu pro PC, Xbox a PS4.
Z oficiálních stránek:
Pociťte Sílu
Zdokonalte se v boji se světelným mečem v technikách úderů, blokování a vyhýbání se nepřátelům. S pomocí své zbraně a Síly se postavte jakékoli výzvě.
Nový příběh ze světa Star Wars
Jako jeden z posledních Jediů musíte udělat vše, co je nezbytné k přežití. Dokončete svůj výcvik dříve, než inkvizitoři Impéria odhalí váš plán na obnovu řádu Jediů.
Galaxie čeká
Prozkoumejte starodávné lesy, větrem bičované útesy a strašidelné džungle a sami se rozhodněte, kdy a kam se vydáte dále.
trailer-konecne-prichazi-hra-kterou-si-fanousci-star-wars-zaslouzi
Star Wars Jedi: Fallen Order | Respawn Entertainment