Star Wars jako hračka. Co na vás čeká při rozbalení výročních stavebnic?

Star Wars jako hračka. Co na vás čeká při rozbalení výročních stavebnic?
Hayden Christensen jako Anakin Skywalker | Lucasfilm Ltd.
Součástí této speciální edice jsou nové podoby nejikoničtějších a nejpopulárnějších Star Wars stavebnic za uplynulých 20 let spolu s oblíbenými minifigurkami. Vydanými sety jsou: Imperial Dropship, Anakinův kluzák, Clone Scout Walker, Snowspeeder a Slave I.
lego-prinasi-vyrocni-stavebnice-na-tema-star-wars-1
lego-prinasi-vyrocni-stavebnice-na-tema-star-wars-5
"LEGO se Star Wars je pro nás snovou kombinací a cítíme se výjimečnými, protože máme jednu z nejsilnějších fanouškovských základen na světě, která nás inspiruje a nutí dále posouvat hranice. Tento 20letý mezník je skutečným věnováním a výpovědí našim věrným fanouškům, kteří stavěli, přetvářeli, bojovali a sdíleli jejich LEGO Star Wars dobrodružství s námi po dvacet dlouhých let. Dvacet let a Síla nás stále provází a ještě mnoho toho máme před sebou," uvedl kreativní ředitel LEGO Star Wars Jens Kronvold Frederiksen.
lego-prinasi-vyrocni-stavebnice-na-tema-star-wars-8
lego-prinasi-vyrocni-stavebnice-na-tema-star-wars-12
Spolupráce LEGO a Star Wars začala v roce 1999 díky premiéře Skryté hrozby. Během tohoto roku spatřilo světlo světa 13 různých stavebnic. Od té doby vyšlo přes 700 herních setů a 1000 legendárních minifigurek, včetně postavičky Chewbaccy, která je jedinečná svým designem. Pro slavnou hračkářskou firmu se jednalo o velký triumf.
lego-prinasi-vyrocni-stavebnice-na-tema-star-wars-14
Imperial Dropship | Lego