Universal Pictures pohnul s Croodsovými i muzikálem Zpívej

Universal Pictures pohnul s Croodsovými i muzikálem Zpívej
Zpívej | DreamWorks
Hudební komedie Zpívej 2 by tak měla zamířit na plátna kin v červenci 2021, zatímco rodina jeskynních lidí Croodsových na Vánoce roku 2020.
Croodsovi 2 museli v prvním díle čelit změnám svého světa a postavit se výzvám, které s sebou přinášel nový způsob života. Ve druhém díle je ale čeká ještě větší a horší hrozba, než byly životní změny - setkání s další rodinou!
universal-pictures-pohnul-s-croodsovymi-i-muzikalem-zpivej
Croodsovi | DreamWorks
Vznik samotného filmu ale provází od začátku problémy, původně měla dvojka zamířit na plátna kin dva roky po premiéře prvního dílu, ale už je to šest let a film stále nespatřil světlo světa. V roce 2016 dokonce studio DreamWorks oznámilo, že snímek nenatočí. Nyní ale DreamWorks "zblajzla" společnost Universal a ta práce na Croodsových oživila a oznámila nový termín premiéry.
A muzikál Zpívej 2? Podle dostupných informací se vrátí všichni hlavní hrdinové - Buster, Meena, Rosita, Gunter, Johnny a Ash, kteří se připravují na ještě větší pěveckou akci, než kterou zažili v prvním filmu. Tentokrát opustí Moonovo divadlo a vydají se za slávou do velkoměsta. Režírovat byl měl opět Garth Jennings.
Zpívej
Zpívej