Trailer: Nicolas Cage šílí ve sci-fi hororu podle Lovecrafta

Trailer: Nicolas Cage šílí ve sci-fi hororu podle Lovecrafta
Color Out of Space | RLJE Films
Mandy zabodoval na všech frontách a není se proto čemu divit, že by jeho produkční tým na úspěch rád navázal. Spojil se proto znovu s Cagem, aby společně natočili horor Color Out of Space podle povídky H.P. Lovecrafta:
Barva z vesmíru | RLJE Films
Česky kniha vyšla jako Barva z vesmíru ve sbírce povídek Barva z kosmu: V drsných i panenských údolích, která se zvedají na západ od starobylého Arkhamu, odnepaměti žije komunita místních farmářů. Jejich klidné dny naplněné poctivou prací se však mají radikálně změnit v okamžiku, kdy z nebes přiletí meteor a zaboří se vedle studny jednoho z nich. Přinese posel z vesmíru svým hostitelům slávu a bohatství, nebo šílenství a záhubu?
Ve filmu dále hrají Joley Richardson, Elliot Knight, Julian Hilliard nebo Tommy Chong. Hodně zajímavé je jméno režiséra - snímek natočil Richard Stanley, který v devadesátých letech čtyři roky pracoval na svém vysněném projektu Ostrov Dr. Moreau (1996), z něhož se vyklubal jeden z nejproslulejších propadáků vůbec. K filmu napsal scénář a snímek měl původně i režírovat, po čtyřech dnech natáčení ale dostal padáka. Poté se údajně nechal namaskovat jako jeden z mutantů, co ve filmu vystupují v pozadí scén, aby měl alespoň nějaký přehled (a štábu se odhalil až po poslední klapce).
nicolas-cage-bude-v-nove-sci-fi-zkoumat-barvu-z-vesmiru
David Thewlis, Fairuza Balk