Jak to tedy vypadá s Křižovatkou smrti 4?

Jak to tedy vypadá s Křižovatkou smrti 4?
Křižovatka smrti 2 | New Line Cinema
Tohle platí i na Křižovatku smrti 4, o níž slyšíme již dobrou dekády (nemusí se to zdát, ale od premiéry trojky uteklo celých 12 let). Fanoušci pořád doufají, sem tam někdo utrousí, že se na filmu dělá, ale to je všechno.
Letos jsme konečně dostali "něco jako důkaz". Pravda, pořád je to hodně vzdálené první klapce, ale smysl následujícího fota rozhodně nelze popřít:
tak-to-vypada-ze-se-te-krizovatky-smrti-4-opravdu-dockame
| New Line Cinema
Na svůj Instagram ho nahrál Chris Tucker a svými prsty pánové jasně říkají, že čtyřka je na cestě. Chan v minulosti potvrdil, že se film chystá a jediným problémem je teď režisér předchozích dílů Brett Ratner, který byl obviněn ze sexuálního obtěžování (konkrétně měl herečku nutit k orálnímu sexu), takže s největší pravděpodobností nabídku na režii dalšího pokračování nedostane.
Osobně jsem Křižovatky smrti vždy považoval za slabší odvar Chanových asijských kousků, je ale bez debat, že jde o solidní žánrovou zábavu (vyjma trojky, ta je hrozně prázdná). Zmíněné foto je každopádně příslibem toho, že je natáčení opravdu za rohem. Tak schválně, jestli na to něj tentokrát dojde.
Chris Tucker, Jackie Chan
Chris Tucker, Jackie Chan