Mořské panny připlavou na naše televizní obrazovky opět v červenci

Mořské panny připlavou na naše televizní obrazovky opět v červenci
Siréna | Freeform
První díl tohoto seriálu o dravých lidech z hlubin moře měl v USA premiéru 29. března 2018, u nás se dostal na scénu ani ne o měsíc později. Již od prvního dílu se stal populárním nejen v USA, ale i v celé Evropě. U nás jej můžeme pravidelně sledovat na HBO. V nynější době se Siréna může pyšnit jednou uzavřenou sérií o deseti dílech a ta další je stále ve výrobě.
O čem seriál vlastně je?
Siréna
Podle mého názoru přináší nové a neotřelé téma. Sice existuje pár filmů a seriálů, ve kterých sehrávají mořské panny hlavní roli (australský seriál H20: Stačí přidat vodu, disneyovská klasika Malá mořská víla),nicméně je všechny vyobrazují jako pohádkové bytosti. Tato díla jsou určena především pro mladistvé diváky, jenže právě tím se Siréna odlišuje. Její příběh se odehrává v pochmurné atmosféře, ukazuje nám mořské panny i muže ve zcela novém světle, který je jistě vhodnější pro dospělé než pro dětské diváky. Proto se není čemu divit, že se tento seriál stal jediným svého druhu a získal si sympatie v mnoha zemích světa.
Před pár dny byl odvysílán osmý díl druhé série, který je označován za finální díl jara. To je poměrně přesné označení, protože se studio vskutku rozhodlo zbytek série odsunout až na letošní léto.
morske-panny-priplavou-v-cervenci-2
Siréna | Freeform
Pro ty, kteří se báli, že je tento díl poslední, mám dobrou zprávu. Druhá série se na naše televizní obrazovky vrátí někdy v průběhu července. Studio Freeform si chce dát s finálními díly větší práci a nic neodbýt, možná v tom hraje roli i to, že chce své věrné fanoušky potrápit a prodloužit jejich očekávání. Není ještě potvrzené, kolik přesně druhá série bude mít dílů, ale dle všeho nás čeká velkolepé zakončení plné zvratů a možná dokonce i nových lásek.