Špindl 2: Podaří se filmařům navázat na úspěch komedie z českých hor?

Špindl 2: Podaří se filmařům navázat na úspěch komedie z českých hor?
Špindl 2 - z natáčení | Bohemia Motion Pictures
O čem to je: Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale
v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu?
V kinech to miliardovým Star Wars nandaly pařmenky ze Špindlu!
Filmy2. 1. 2018
V kinech to miliardovým Star Wars nandaly pařmenky ze Špindlu!
Oproti snímku Špindl (2017) se v jeho volném pokračování diváci setkají s řadou jiných herců, takže na "hrdinku" jedničky Annu Polívkovou, Jana Révaie a další mohou zapomenout. „Úspěch filmu Špindl byl pro nás velmi příjemným překvapením a řada diváků se hned začala dožadovat pokračování. Věřím, že všichni milovníci zimních filmových komedií si přijdou na své. Vtipných momentů bude ve filmu ještě více, než tomu bylo v prvním díle," uvádí kameraman a producent Jiří Markvart.
V hlavních rolích se tentokrát představí Hana Vagnerová, Jitka Sedláčková, Martin Stránský, Filip Blažek nebo Oldřich Navrátil. Po natáčení ve Špindlerově Mlýně se štáb v dubnu přesune do Prahy. S uvedením snímku Špindl 2 do kin počítají tvůrci 5. prosince 2019. Distributorem je společnost Bohemia Motion Pictures.
Špindl 2
Špindl 2