Trailer: Zapomeňte na Bohemian Rhapsody. Představuje se nejdivočejší kapela rockových dějin

Trailer: Zapomeňte na Bohemian Rhapsody. Představuje se nejdivočejší kapela rockových dějin
The Dirt | Netflix
O čem to je: Životopisný hudební snímek The Dirt se věnuje hvězdné dráze hollywoodské party muzikantů, kteří si od roku 1981 říkala Mötley Crüe. Ztracení hoši se dokázali vypracovat v jednu z nejslavnějších glammetalových kapel a celosvětově prodali přes 41 milionů hudebních alb.
Členové, mezi které až do roku 2015 patřil bubeník Tommy Lee (exmanžel Pamely Anderson, s níž natočil domácí porno, které obletělo svět), zpěvák Vince Neil, baskytarista Nikki Sixx a kytarista Mick Mars, byli po celou svou kariéru věrni heslu "sex, drogy a rock´n´roll". Takže všechny kousky, které v traileru a filmu uvidíte, se skutečně staly. Závislost na heroinu, násilí, nebezpečné bouračky nebo Bechtěrevova choroba. To a mnohem víc v podání Mötley Crüe ve filmu natočeném podle jejich necenzurovaného životopisu. Tyhle projevy slávy z showbusinessu nenávratně mizí.

Trailer:

The Dirt
Film The Dirt běží od 22. března na Netflixu a režíroval jej Jeff Tremaine, jeden z nechvalně známých členů party Jackass, která měla vždycky pro strach a zábavu uděláno. Pochopitelně by bylo mnohem zajímavější podívat se na nějaké archivní záběry a dokument o Mötley Crüe, protože sledovat herce, kteří si hrají na Tommyho Leeho, Nikkiho Sixxe a další působí poněkud neohrabaně a nuceně. Snímek je nicméně poměrně solidní opozicí vůči nablýskané Bohemian Rhapsody (2018), která válcovala kina a hudební ceny a řadě temnějších stránek z hudebního showbusinessu se raději vyhnula.
The Dirt
The Dirt