Dočkáme se konečně pořádných Star Wars her?

Dočkáme se konečně pořádných Star Wars her?
Star Wars: Battlefront | Electronic Arts
Tam si doslova neví se Star Wars rady. Licenci v EA získali v roce 2014 a od té doby jsme se dočkali jen dvou dílů multiplayerové řežby Star Wars: Battlefront, přičemž jednička trpěla nedostatkem obsahu a dvojku, která do placu přihodila jako bonus i příběhovou kampaň, zabily mikrotransakce.
Velké naděje vzbuzovala hra, na níž pracovali ve Visceral Games a EA Vancouver, a která slibovala Uncharted zážitek ve Star Wars balení. Jenže v EA nevěří singleplayerovým titulům a tak hru zrušili. A nic dalšího kloudného se značkou Star Wars nedokázali udělat. Zřejmě i proto se u Disneyho rozhodli oživit studio Lucasfilm Games, pro které se nyní hledají lidé.
Studio Lucasfilm Games bylo v dávných dobách videoherní divizí Lucasfilmu, než byl v devadesátých letech změněn název na LucasArts. Studio nejspíš bude pracovat v rámci Lucasfilm Games stejným způsobem jako u Marvel Games - bude mít dohled nad projekty, které dostanou velká studia. U Marvelu to zatím nese ovoce (viz Marvel's Spider-Man pro PlayStation 4), tak doufejme, že se nějaké podobné pecky dočkáme i ze světa Star Wars.
Marvel's Spider-Man
dockame-se-konecne-poradnych-star-wars-her