Into the Badlands: Seriál s výjimečnými bojovými scénami jde do finále

Into the Badlands: Seriál s výjimečnými bojovými scénami jde do finále
Into the Badlands | AMC
Into the Badlands
O čem to je: Děj se točí kolem zkušeného bojovníka Sunnyho (Daniel Wu)a mladého chlapce M. K. (Aramis Knight), který je jeho učněm. Dvojice putuje nepokoji zmítanou zemí a hodlá nalézt osvícení. Co čeká hlavní hrdiny v závěrečných kapitolách příběhu, který se line seriálem Into the Badlands? Zajatý Bajie varuje Sunnyho před Pilgrimem. Ve hře je ale život jeho syna, a tak se musí Sunny rozhodnout, jestli Pilgrimovi přeci jen pomůže otevřít komnatu Meridian. M. K. se snaží vyrovnat s faktem, že Sunny zabil jeho matku a jediné, co ho zajímá, je pomsta. Vdovu, unesenou Mistrem, čeká střet s minulostí. Moon spěchá zachránit Lydii, která pro něho v boji téměř obětovala vlastní život. Dávno zapomenuté tajemství se opět vynořuje na zemský povrch a noví spojenci se vydají do závěrečné epické bitvy, která přinese všem bojovníkům konečné rozhřešení.
Scenáristům seriálu Alfredovi Goughovi a Milesovi Millarovi (Smrtonosná zbraň 4, Rytíři ze Šanghaje) se podařilo přitáhnout ke svému post-apokalyptickému dílu nejen vyznavače bojových sportů a asijské kultury, ale též kostýmové fanoušky (cosplayery). Dej se odehrává 500 let po skončení válek, na své si tím pádem přijdou i vyznavači steampunku.

Trailer:

Na diváky čeká ještě šest dílů (česká pobočka AMC vysílá každé pondělí ve 22:00 nový) a my vám při té příležitosti přinášíme soutěž o tři trička s motivem seriálu.
Co musíte udělat pro to, abyste měli šanci dosáhnout na výhru? Napište 3 nové komentáře k filmům z databáze Kinobox.cz (delší než 250 znaků) a na e-mail soutez@kinobox.cz (předmět: "badlands") zašlete váš nickname. Uzávěrka je v pondělí 8. dubna 2019 ve 12:00. Tři vylosovaní výherci obdrží tričko s motivem seriálu Into the Badlands.
Into the Badlands
Into the Badlands