Co na sebe Avengers: Endgame v novém traileru prozradili?

Co na sebe Avengers: Endgame v novém traileru prozradili?
Avengers: Endgame | Marvel Studios

Avengers: Endgame: Trailer #2

Avengers: Endgame
Na druhou stranu ale nikdo nedokáže vypustit do světa nic, co by alespoň něco málo neprozradilo a do čeho by se nepustili filmoví šťourové a komiksů znalí odborníci. Určitě nikomu neunikla skutečnost, že se Tony Stark vrátí! Samozřejmě je tu možnost, že by mohlo jít o cestu časem, konec konců Black Widow má opět rudé vlasy, ale jsou tu jen přeživší, mají úplně nové obleky a je tu Nebula a ta by se nejspíše s Avengers nespojila, pokud by nešlo o jediný cíl - zabít Thanose. Tuto možnost tedy spíše zavrhuji. Tonyho se podaří zachránit a je na něm a Steveovi, aby se snažili překonat minulé křivdy a přišli s něčím, co s Thanosem i jeho plánem zamete jednou provždy.
co-na-sebe-avengers-endgame-v-novem-traileru-prozradili-3
Avengers: Endgame | Marvel Studios
Pak tu máme Scotta Langa, který přijíždí k sídlu Avengers ve své dodávce a s úsměvem jak ze žurnálu žádá vstup. Jak se dostal z dimenze, v níž byl uzavřen, když se Hope i její rodiče rozpadli na prach? A co ten pohled na sloup polepený plakáty zmizelých osob? Vše nasvědčuje tomu, že se Scottovi podařilo z dimenze odejít a že se po Thanosově lusknutí snaží přijít na to, co se stalo a proč tolik lidí zmizelo. Jak se nakonec ale dostane k Avengers a za jak dlouho? Zatím netušíme.
co-na-sebe-avengers-endgame-v-novem-traileru-prozradili-1
Avengers: Endgame | Marvel Studios
Pak je tu pochod Avengers přes hangár. Tuto scénu jsme již viděli v traileru pro SuperBowl, ovšem tehdy byla scéna vidět z dálky a kapitán, Black Widow, Thor, Rocket, War Machine a hádám Scott Lang měli na sobě své původní kostýmy. Nyní se scéna opakuje, ovšem hrdinů je více a mají nové obleky. Vyvstává tu tedy hned několik otázek. Za prvé, proč je tato scéna tak důležitá, že byla natočená dvakrát s jinými skupinami hrdinů a kostýmy? A co to mají Avengers za nové obleky? Jsou určeny pro vstup do kvantové dimenze nebo vesmíru? No a pak asi ta nejpalčivější otázka - kde jsou Carol Danversová, Thor a Bruce Banner?! Tři nejmocnější Avengeři chybí a my se ptáme proč? Proč nejdou s ostatními? Nebo to filmaři jen chytře ustřihli a další řady hrdinů si nechali pro sebe? A proč má War Machine oproti ostatním úplně jinou a masivnější zbroj?
co-na-sebe-avengers-endgame-v-novem-traileru-prozradili
Avengers: Endgame | Marvel Studios
Mezi Infinty War a Endgame uběhne asi hodně vody. Klíčem k této informaci je vzhled Black Widow. Na konci Infinity War měla Natasha blonďaté krátké mikádo, v novém traileru ale sedí v židli naproti zničenému Steveu Rogersovi opět se svými pod ramena dlouhými zrzavými vlasy. Samozřejmě mohla jít na prodloužení vlasů, ale o tom dost pochybuji. Spíše to vypadá, že pár let bude trvat, než se dají všichni do kupy a vymyslí nový plán.
co-na-sebe-avengers-endgame-v-novem-traileru-prozradili-2
Avengers: Endgame | Marvel Studios
Inu, otázek je mnoho a odpovědi žádné. Jednoduše máme a musíme jít do kina. Premiéra se blíží, tak ať to čekání stojí za to! A pokud byste měli nějaké své vlastní teorie nebo odpovědi, neváhejte se o ně s námi podělit.