Ezra Miller chce, aby byl jeho Flash temnější

Ezra Miller chce, aby byl jeho Flash temnější
Liga Spravedlnosti / Ezra Miller | Warner Bros.
Potrhlý Flash v podání charismatického Ezry Millera byl jedním z nejlepších momentů Ligy spravedlnosti, takže se není čemu divit, že po úspěchu Aquamana diváci baží po dalších sólovkách s kolegy tohoto sarkastického Atlanťana. Volba padla právě na Flashe a Batmana, který nedá filmařům spát. Snad žádný superhrdina se nedočkal tolika filmových a televizních podob jako netopýří muž.
Ezra Miller
Liga Spravedlnosti
Vraťme se ale k Flashovi. Aquaman jasně ukázal, kudy vede cesta a že pokud chce DC uspět, musí se přestat brát tak zatraceně vážně. A Flash k tomu má skvělé předpoklady. Z dostupných zpráv víme, že autory scénáře a režiséry jsou John Francis Daley a Jonathan Goldstein, kteří údajně vycházeli z komiksové předlohy z názvem Flashpoint. Ezrovi se ale jejich práce moc nelíbila a snaží se DC a celý štáb přesvědčit, aby byl příběh Flashe temnější. Studio Warner Bros. dalo zatím hlavní herecké hvězdě za pravdu a najalo Granta Morrisona, aby se spolu s Ezrou Millerem ujali přepisu scénáře. Zda budou i oni vycházet z Flashpointu, není jasné.
Jedním z důvodů, proč se studio snaží vyjít Millerovi vstříc, je možná i skutečnost, že mladému herci končí v květnu smlouva a hrozí, že by mohl od projektu odstoupit. Warneři by po ztrátě Bena Afflecka (Batman), Willa Smitha (Deadshot) a podle všeho i Henryho Cavilla (Superman) dostali další ránu.
Ezra Miller
Ezra Miller
Ezra Miller je navíc do projektu velmi zapálený, jedná se o jeho velký sen a jak už jsme se přesvědčili u Deadpoola, pokud za scénář a roli vezme skutečný srdcař, může to být ku prospěchu věci. Na druhou stranu i dobré úmysly mohou skončit tragicky, tak nemá cenu dělat ukvapené závěry. Flash zatím běží a až čas ukáže, zda doběhne úspěšně do cíle, nebo ne.