Trailer: Válečník sbírá skalpy v temné fantasy The Head Hunter

Trailer: Válečník sbírá skalpy v temné fantasy The Head Hunter
The Head Hunter | Vertical Entertainment
Novinka The Head Hunter nemíří do nejvyšších pater - má nízký rozpočet a dva (vyloženě dva) herce v titulkové listině. Ale trailer vypadá skvěle!
The Head Hunter
Snímek natočil jistý Jordan Downey, autor šílené hororové komediální série ThanksKilling, kterou jsem osobně neviděl, ale jestli jsem to správně pochopil, vraždí v ní krocan a je to celé dost ujeté, meta, natřískané podivnými nápady a v rámci hodnocení oscilující od 0 po 100%. Takže minimálně vize a odvaha Downeymu podle všeho nechybí a bude zajímavé sledovat, co dokáže s žánrem temné fantasy, kterou pohání motiv pomsty.
Na okraji království žije bojovník, který chrání říši před monstry. V jeho děsivé sbírce hlav nepřátel chybí jen jedna - hlava stvůry, která zabila před pěti lety jeho dceru. Poháněn žízní po pomstě, projíždí na svém koni krajinou, využívající magii ke svému hledání. Když konečně dosáhne cíle a dostane šanci se pomstít, je jeho protivník mnohem děsivější, než si pamatoval.
The Head Hunter půjde v omezené distribuci do amerických kin 5. dubna a ten samý den zamíří do internetových půjčoven. CZ premiéru zatím nemá.
The Head Hunter
The Head Hunter