Arrow končí. Osmá série bude jeho poslední

Arrow končí. Osmá série bude jeho poslední
Arrow | The CW
Stanice CW oznámila, že osmá série populárního seriálu Arrow bude jeho poslední.
Stephen Amell
Stephen Amell
"Bylo to velmi těžké rozhodnutí," napsali v oficiálním prohlášení výkonní producenti pořadu Greg Berlanti, Marc Guggenheim a Beth Schwartz. "Pro šou je to ale nejlepší. Arrow byl tím, kdo odstartoval celý televizní vesmír, jež díky němu bude moci pokračovat několik dalších let. Těšíme se, že vytvoříme závěr, který vzdá hold celému seriálu, jeho postavám i jeho odkazu. Děkujeme scenáristům, producentům a hercům a úžasnému štábu, který to po celých sedm let udržoval v chodu."
Stephen Amell
Stephen Amell - Arrow
Osmá série bude nejen poslední řadou, ale i tou nejkratší. Sestávat se bude z pouhých deseti dílů. Životní příběh Olivera Queena/Arrowa dospěje ke svému konci a fanoušci jen doufají, že bude hodný jeho jména. Představitel této postavy Stephen Amell na Twitteru napsal: "Hrát Olivera Queena byla největší profesní zkušenost mého života... navždy nemůžete být mstitelem. Je toho tolik, co říct... nyní chci ale jen poděkovat."
Seriál Arrow tedy končí, z prohlášení producentů je ale jasné, že seriály jako Flash, Supergirl nebo Legends of Tomorrow budou pokračovat. Sedmá série Arrowa právě běží. Osmá se na televizní obrazovky dostane na konci letošního roku.