Ben Affleck už sice není Batman, to ale nutně neznamená, že v DC skončil

Ben Affleck už sice není Batman, to ale nutně neznamená, že v DC skončil
Ben Affleck | Warner Bros.
Jak jistě všichni víte, Affleck to měl celou dobu s Batmanem složité. Když byl do role obsazen, čelil kousavým reakcím fanoušků Marvelu, kteří mu stále ještě neodpustili jeho koženého Daredevila. Následně sice dokázal v roli přesvědčit, ale musel pro změnu bojovat s problematickou kvalitou filmů, jimž se upsal. Vykoupením mohla být sólovka Batmana, kterou měl navíc režírovat. Jenže se tak dlouho nedařilo dát dohromady uspokojivý scénář, až hodil ručník do ringu. Pak propadla Liga spravedlnosti a tím byl osud jeho Batmana zpečetěn. Affleck pochopil, že tudy prostě cesta (v rámci jeho kariéry) nepovede a rozhodl se to s komiksovým hrdinou definitivně vzdát.
Přesto se možná v budoucnu ještě do DC universa zapojí. Nikoli však jako herec, ale jako režisér. Kdyby mu totiž prý studio nabídlo dostatečně zajímavé téma ke zpracování, vůbec by se režii nebránil. Což by určitě nebylo ke škodě. Affleck je bez debat vynikající režisér a jak se ukazuje na posledních DC filmech, silné tvůrčí vedení v rámci DC sólovek funguje.
Doufejme tedy, že Warneři jeho zájmu využijí a když už ho nedokázali udržet před kamerou, zajistí si jeho talent alespoň za ní. Diváci by určitě netratili.
Ben Affleck, Gal Gadot, Ezra Miller
Henry Cavill, Ben Affleck