Doom: Chystá se nový film a bude to nejspíš znovu peklo

Doom: Chystá se nový film a bude to nejspíš znovu peklo
Doom: Annihilation | Universal 1440 Entertainment
Původní snímek pohořel zcela právem. Slaboduchý scénář nabídl hodinu vakua před průměrným infernem, ve kterém předvedl režisér Andrzej Bartkowiak jedinou pořádnou scénu (ano, šlo o pohled z vlastních oči).
V čem je zakopaný pes aneb Proč filmy podle počítačových her stále stojí za ...?
Téma14. 11. 2017
V čem je zakopaný pes aneb Proč filmy podle počítačových her stále stojí za ...?
Nejkomičtější bylo na téhle adaptaci každopádně to, že ve filmu – na rozdíl od hry – žádná pekelná brána není (!). Fanoušci za to filmaře patřičně potrestali nezájmem a Doom se zapsal jako další herní propadák. Po čtrnácti letech se v Universalu rozhodli, že to zkusí znovu. Ale nemíří vysoko. Vlastně zřejmě nemíří vůbec nikam. Nový film vzniká jako levná béčková produkce, která se podívá ve většině koutů světa rovnou na video.
Nový Doom, jehož celý název je Doom: Annihilation, vzniká pod hlavičkou divize Universal 1440 Entertainment, která má na kontech "pecky" jako Král Škorpion 3 a 4, video pokračování Rallye Smrti nebo Policajta ze školky 2. V lepším případě se na některé ty kousky dá dívat, v horším... ne, nebudu se rozčilovat. Reže se ujal Tony Giglio, který s výše zmíněnou produkcí souzní (na něčem i přímo pracoval).
A obsazení? Žádné jméno, které by komukoli něco řeklo. Kdy nový Doom: Annihilation vyjde, to se v tuhle chvíli neví. Ale ono je to asi stejně jedno...
Doom: Annihilation
Doom: Annihilation