Hvězda Star Wars si chce zahrát kultovní herní postavu

Hvězda Star Wars si chce zahrát kultovní herní postavu
Star Wars: Poslední z Jediů | Lucasfilm Ltd.
Že ani silná značka nemusí stačit, to nám v poslední době názorně ukázaly adaptace Tomb Raider a Assassin’s Creed. Obě měly hvězdné obsazení, solidní pojetí i dostatečně vysoký rozpočet a přesto to na hit nestačilo.
Již nějaký ten pátek kutí v Hollywoodu filmovou verzi kultovní hry Metal Gear Solid. Snímek by měl natočit Jordan Vogt-Roberts (obstojný Kong: Ostrov lebek) a nyní se o hlavní roli Solida Snakea přihlásil Oscar Isaac. Učinil tak v rámci jednoho rozhovoru a zpráva se samozřejmě rychle začala šířit, až si našla cestu i k Vogt-Robertsovi. Ten na svém twitterovém účtu uvedl, že casting k filmu ještě ani nezačal, přičemž z jeho reakce bylo patrné, že by mu Isaac v roli nevadil. Ostatně, již loni tohle spojení napadlo jiného uživatele Twitteru, který si říká BossLogic, který vytvořil následující concept-art:
hvezda-star-wars-si-chce-zahrat-kultovni-herni-postavu
Oscar Isaac jako Solid Snake | BossLogic
Samotná videoherní série započala v roce 1998 pod firmou Konami na první generaci konzole Playstation. Příběh se soustředil na legendárního vojáka Solida Snake, experta na infiltraci a sabotáž. Během let vyšla řada pokračování na všemožné platformy. Série patří k legendám herního světa.