Leonardo DiCaprio, Brad Pitt a Margot Robbie na nových fotkách z připravované tarantinovky

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt a Margot Robbie na nových fotkách z připravované tarantinovky
Once Upon a Time in Hollywood - Leonardo DiCaprio | Sony
Once Upon a Time in Hollywood ("Tenkrát v Hollywoodu") se odehrává na sklonku 60. let 20. století, kdy dostalo fatální ránu květinové hnutí hippies a bezstarostná "šedesátá" byla v trapu. 9. srpna roku 1969 totiž došlo k maniakálnímu vraždění sekty "Family" seskupené kolem jejího vůdce Charlese Mansona. Jednou z obětí se stala slavná herečka Sharon Tate (ve filmu ji ztvární Margot Robbie), toho času ve vysokém stádiu těhotenství. Životní partnerka režiséra Romana Polanského byla zabita spolu s dalšími přáteli v kalifornské vile.
c86bb944
Brad Pitt, Leonardo DiCaprio a Al Pacino | Sony
Předposlední film Quentina Tarantina se bude kromě nechvalně známé události zaměřovat též na klasický hollywoodský provoz, dobovou atmosféru a náladu a do hlavních rolí obsadil Leonarda DiCapria (fiktivní postava herce Ricka Daltona) a Brada Pitta (jeho kaskadérský dabl Cliff Booth). Tarantino do dobovky obsadil celou plejádu známých herců, kteří budou kromě fiktivních postav ztvárňovat též další ikony Hollywoodu.
06bd1dca
Brad Pitt | Sony
Po loňském úmrtí Burta Reynoldse si postavu šéfa ranče George Spahna, na jehož území natáčely filmové štáby a usídlila se sem též sekta kolem Mansona, zahraje Bruce Dern (Nebraska, Osm hrozných). Luke Perry, který zemřel včera, stihl svou roli pro Tarantinovu novinku dotočit. Půjde tedy o jeho poslední rozloučení s diváky a fanoušky.
Kromě toho se Tarantino na adresu Once Upon a Time in Hollywood vyjádřil, že půjde o stylově podobné dílo jako v případě Pulp Fiction: Historek z podsvětí (1994) a Jackie Brownové (1997). Máme se tedy na co těšit.
Margot Robbie
Tenkrát v Hollywoodu | Sony
Další fotky najdete v galerii článku.