Marvel prý opravdu plánuje dalšího Bladea s Wesleym Snipesem

Marvel prý opravdu plánuje dalšího Bladea s Wesleym Snipesem
Blade 2 | New Line Cinema
Původní trilogie vznikla pod hlavičkou společnosti New Line Cinema. V roce 2013 se licence vrátila Marvelu a bylo otázkou, co se s Bladem stane - jeho původní krvavý styl do moderní komiksové vlny tak úplně nezapadá. Právě návrat práv vypadal jako absolutní stopka pro Snipese. Pokud by skutečně v roli zůstal, bylo by to úplně poprvé, co si Marvel "ponechal" představitele svého hrdiny z doby, kdy ho hrál pod vedením jiné filmové společnosti.
Nejhorší superhrdinské filmy, které kdy spatřily světlo světa
Téma7. 11. 2018
Nejhorší superhrdinské filmy, které kdy spatřily světlo světa
Přesto se zdá, že charismatický herec opravdu v roli zůstává. Momentálně se prý řeší detaily a Marvel by měl již pracovat na tom, jak dalšího eRkového (ano, eRkového!) Bladea se Snipesem dostat do kin. Že nějaká interní jednání skutečně probíhají, to ostatně před nějakou dobou potvrdil sám Snipes: "V posledních dvou letech můj tým jednal se šéfy společnosti. Každý je z té představy nadšený a všichni to chtějí udělat. Musí ale udržet obchod v běhu a než na tohle dojde, myslím, že je třeba hodně věcí doladit. Do té doby máme všichni co dělat."
Podle starších spekulací se příběh nového filmu zaměří na to, že bude oblíbený upírobijec trénovat svou teenage dceru Fallon Greyovou.
Obrázek článku
Udržení Snipese v roli dává smysl ze dvou důvodů: Blade byl jednou z mála filmových adaptací "předmarvelovské" éry, za níž se studio nemusí stydět a udržení Snipese by automaticky zajistilo nějaké ty fanoušky (návraty do ikonických rolí jsou stále v módě, takže by měl film velmi snadné promo).
Wesley Snipes
Wesley Snipes