Captain Marvel míří do kin: Zažijte premiéru s kostýmovými fanoušky

Captain Marvel míří do kin: Zažijte premiéru s kostýmovými fanoušky
Captain Marvel (detail plakátu) | Marvel Studios
Premiéra druhého samostatného filmu od Marvelu, ve kterém vystupuje v hlavní roli ženská hrdinka (prvním byla Elektra z roku 2005), nás čeká již v tomto týdnu. Časy promítání se kino od kina liší, já bych si vás ale dovolila pozvat na promítání, které proběhne ve středu6. března v 19:00 v pražském CineStaru na Andělu. Co vám uteče, když na akci nedorazíte? Možnost vyfotit se se svými oblíbenými marvelovskými hrdiny, mezi kterými nebude chybět ani samotná Captain Marvel.
Slovo "Cosplay": co znamená a co všechno obnáší?
Téma13. 2. 2018
Slovo "Cosplay": co znamená a co všechno obnáší?
Cosplayeři, kteří si na toto představení pečlivě kostýmy několik dlouhých týdnů připravovali, se budou v prostorách pohybovat už hodinu před představením, čili od 18:00, a vy tak budete mít neopakovatelnou možnost vyfotit se, zastavit na pár slov a odnést si z celého filmového večera mnohem více zážitků než jiní. Kromě Captain Marvel na vás čeká Thor, Star-Lord, Spiderman, Kapitán Amerika, Scarlet witch, Doctor Strange, Bucky, Valkýra a další. Prostory multikina budou zaplněny superhrdiny a jistě nebudete mít problém mezi nimi najít i vašeho oblíbence.
Pokud jste tedy ještě doteď nevěděli, co se středečním večerem, jsem si jistá, že nyní již program máte a nudit se rozhodně nebudete.
Brie Larson
Captain Marvel | Marvel Studios