Kocour v botách 2 právě dostal režiséra z paralelního světa

Kocour v botách 2 právě dostal režiséra z paralelního světa
Kocour v botách | Paramount Network
Koucour v botách šel do kin v době, kdy ještě vládla shrekmánie. Snímek tak navzdory vlažnějším recenzím vydělal 554 milionů dolarů, což bylo dost zelených důvodů k tomu, aby přišlo pokračování. A ono... nepřišlo.
V Dreamworks Animation sice začali na dvojce pracovat prakticky okamžitě, ale pak se studiu nedařilo a série nejrůznějších špatných rozhodnutí nakonec vedla k tomu, že studio spadlo pod Illumination Entertainment, kde se naopak extrémně daří (Já, padouch, Mimoni, Tajný život mazlíčků). A zdá se, že se konečně něco děje u Kocoura v botách 2. Datum premiéry zatím sice neznáme, projekt ale přistál na stole Robertu Persichettiovi. Jeho jméno vám nejspíš nic neříká, ale právě on je frajer stojící za režií Spider-Man: Paralelní světy, který byl o víkendu čerstvě oceněn Oscarem pro nejlepší animák.
Persichetti má navíc se sérií své zkušenosti (na prvním filmu pracoval jako jeden z hlavních animátorů) a podílel se také na Sherkovi 2. Měl by se tudíž cítit jako doma. Pokud se studio nerozhodne pro nějakou radikální změnu, zopakuje si v dabingu hlavní roli charismatický Antonio Banderas.
Kocour v botách
Kocour v botách