Jay a mlčenlivý Bob spustili natáčení

Jay a mlčenlivý Bob spustili natáčení
Jay a mlčenlivý Bob vrací úder (2001) | Dimension Films
Kevin Smith se rozhodl, že příběh hrdinů Jaye a mlčenlivého Boba natočí znovu a přizval si k tomu Jasona Mewese a Jasona Lee. Z prvního dne natáčení je skrze Smithův Instagram k dispozici i první fotka z placu a nikomu jistě neuteče hold Stanu Lee.
jay-a-mlcenlivy-bob-spustili-nataceni
Kevin Smith, Jason Lee a Jason Mewes | Kevin Smith Instagram
Smith ke svému postu s fotkou napsal:
"Přesně před rokem jsem málem zemřel. Takže dnes si to pořádně užívám s Jasonem Mewsem a Jasonem Lee na prvním natáčecím dni rebootu Jay a Mlčenlivý Bob. Chtěl bych poděkovat Saban Films a Universal za slušný prachy na velké natáčení, producentům za realizaci a manželce a dceři za humor a podporu, že do toho jdu podruhé. Ale hlavně děkuji Jasonovi Mewesovi za to, že byl po celé ty roky po mém boku, když jsem dělal tu nejtěžší a pro mě nejhorší věc na světě - mlčel! Nemohl jsem přijít na lepší scénu, jak to všechno odstartovat, než se vrátit do obchoďáku na Brodiem Brucem. Minulou noc jsme několik hodin procházeli dialogy a uvědomili si, že poprvé jsem je četli někdy v polovině 90. let. Je to skoro o 24 let později, ale bavili jsem se jako tehdy, na pozadí běželi Oscaři a dost se mi ulevilo, že jsem nebyl v sekci In Memoriam. 25. února jsme pro začátek natáčení zvolili schválně, abychom oslavili, že jsem se před 365 dny nestal mlčenlivým Bobem navždy. Ale po úžasných několika hodinách předstírání mlčenlivosti s kamarády si začínám připadat, že jsem na tom operačním sále umřel, protože tohle je nebe!"
Své role si zopakují Kevin Smith jako Bob a Jason Mewes jako Jay, vrátit by se ale měli i další herci z původního hereckého obsazení, které doplní nové tváře. Bližší informace, ale zatím nejsou.