Trailer: Scorseseho Irishman s Pacinem a De Nirem v první upoutávce!

Trailer: Scorseseho Irishman s Pacinem a De Nirem v první upoutávce!
The Irishman | Netflix
The Irishman zatím nemá datum premiéry, pokud vše ale půjde dobře, vyjde letos. Produkci za 140 milionů dolarů zdržuje fakt, že pro polovinu filmu jsou Pacino i De Niro digitálně omlazováni (což není vůbec nic jednoduchého).
Diváci se na tenhle kousek těší prakticky od oznámení a nyní tu konečně máme první teaser trailer. Rovnou vás ale připravím na to, že tahle kratičká upoutávka vyloženě ctí to, jak kdysi teaser trailery vypadaly - tedy neobsahovaly žárný záběr z filmu a jediným jejich smyslem bylo diváky informovat, že se opravdu točí. Navzdory své jednoduchosti má první dráždidlo nápadité uchopení, které milovníci gangsterek určitě ocení:
The Irishman bude vyprávět příběh nájemného zabijáka Franka "The Irishmana" Sheerana, který měl údajně prsty i ve vraždě bývalého prezidenta Kennedyho nebo zmizení odborového předáka Jimmyho Hoffy. Hlavní roli hraje De Niro, Hoffy se ujal Pacino a velkým hereckým návratem je The Irishman pro Joea Pesciho v roli mafiánského bosse Russella Bufalinoa, který byl dlouhou dobu podezírán z toho, že se na Hoffově zmizení podílel.
Joe Pesci, Robert De Niro
Irčan