Trailer: Kevin Costner a Woody Harrelson jdou po krku Bonnie a Clydeovi

Trailer: Kevin Costner a Woody Harrelson jdou po krku Bonnie a Clydeovi
The Highwaymen | Netflix
Netflix se dnes svým záběrem a ohromnými rozpočty pro jednotlivé projekty řadí po bok velkých hollywoodských hráčů jako Warner Bros. a Paramount Pictures (přičemž ostatní streamovací služby nechává dalece za sebou).
Důkazem budiž dobová novinka The Highwaymen, v níž se Kevin Costner a Woody Harrelson vydávají po stopách legendárních bankovních lupičů:
Dálniční hlídka
Costner a Harrelson ve filmu hrají rangery Franka Hamera a Maneyho Gaulta, kteří společně pátrají po Bonnie a Clydeovi. Hamer a Gault byli již v důchodu, když ti dva započali řádit. Muži se rozhodli svůj důchod na nějakou dobu přerušit a připojili se k pátrání, jehož cílem bylo nebezpečné zločince a jejich gang dopadnout. Celý příběh bude vyprávěn z Hamerova (Costner) pohledu, tedy z pohledu zkušeného rangera ze staré školy, který přežil 100 přestřelek a zabil 53 lidí. To je slušný základ pro napínavou podívanou.
Snímek vyšel na 49 milionů dolarů, režíroval ho John Lee Hancock (Zrození šampiona, Zakladatel) a vedle Harrelsona s Costnerem dále ve filmu hrají Kathy Bates, John Carroll Lynch, Thomas Mann a William Sadler.
The Highwaymen dorazí na Netflix 29. března.
Dálniční hlídka
Dálniční hlídka