Mamma Mia! Které hvězdy žijí na venkově?

Mamma Mia! Které hvězdy žijí na venkově?
Mamma mia - Meryl Streep | Universal Pictures
I mezi celebritami se najdou tací, kteří dávají přednost klidu a míru a aspoň na chvíli se od všeho toho blázince chtějí odpočinout. Zde jsou ti, kteří se raději vystěhovali mimo centrum hlavního dění:

Bruce Campbell

Tento sympaťák z kultovní série Evil Dead (ta původní) se rozhodl, že nehodlá žít v žádném honosném sídle v luxusní čtvrti a odstěhoval se do malého města Ashland v Oregonu. Dříve tam bydlela jeho matka a Bruce se i se svou ženou v roce 1998 rozhodli, že se tam přestěhují také.
Bruce Campbell
Bruce Campbell

Jeff Daniels

Ani Jeff Daniels nemusí všudypřítomný smog Los Angeles a raději se odstěhoval do městečka Chelsea v Michiganu. Podle jeho slov ho k tomu rozhodnutí dovedl i fakt, že sláva netrvá věčně a že si raději zařídí pohodlný domov než čekat na to, až s ním v Hollywoodu skončí. Do městečka se s manželkou Kathleen a dětmi přestěhoval v roce 1986. A proč si vybrali právě Chelsea? Protože odtud oba pocházejí
Jeff Daniels
Jeff Daniels

Blake Lively a Ryan Reynolds

Jeden z nejpohlednějších hereckých párů současnosti také neholduje ruchu velkoměsta. Blake a Ryan si pořídili dům ve vesnici Poud Ridge ve státě New York. Obyvatelé této obce si tak mohou užívat jejich přítomnosti a občas se pochlubit i tím, co jejich slavní sousedé právě dělají.
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds

Meryl Streep

Jedna z nejúspěšnějších hereček všech dob je proslulá tím, že ji nikdy nevábil a nepohltil život hereckých hvězd plný večírků, alkoholu a skandálů. Má raději svůj klid, kde se může věnovat sobě i své rodině a tím vyvoleným místem se pro ni stalo město Salisbury v Connecticutu.
Meryl Streep
Meryl Streep | Legendary Entertainment

Zach Galifianakis

Zach se narodil v Severní Karolíně a nikdy svou domovinu neopustil, jeho kariéra komika a herce ho zavedla do různých koutů Spojených států, ale domov je domov. V okrese Alleghany County vlastní farmu, kterou by prý rád v budoucnosti přebudoval na tzv. Writers' Retreat, tedy místo, kde se bude moci od všeho oprostit, vypnout telefony, odpojit internet, zahodit televizi a věnovat se jen svým myšlenkám a tomu, čemu bude zrovna chtít.
Zach Galifianakis
Zach Galifianakis

Steve Martin

Steve Martin proslul jako komik, jeho kariéra je ale mnohem bohatší. Kromě herectví má na svědomí i několik divadelních her, románů a dokonce i muzikál. I když vyrostl v Los Angeles a od puberty pracoval jako brigádník v Disneylandu, velkoměsto mu k srdci nepřirostlo natolik, aby se tam cítil doma. Jeho domovem se tak stalo městečko Brevard v Severní Karolíně, kde se může v klidu věnovat i svému koníčku - Steve je totiž vášnivým sběratelem umění a v nedalekém Ashevilleu má sídlo jeho bluegrassová kapela.
Steve Martin
Steve Martin, Růžový panter | MGM
Poznáte kdo je na fotce? Perfektní maskérské výkony!