Avatar 2: Jake a Neytiri založili rodinu!

Avatar 2: Jake a Neytiri založili rodinu!
Avatar | Twentieth Century Fox
Jedno je jisté, z jedničky Avatara si celý svět sedl na zadek a ukázal něco, co dosud nikdo nedokázal. Ale co další díly? Může ještě James Cameron zaujmout publikum? Dokáže v dnešní době filmů jako Avengers a spol. přijít s něčím natolik ultimátním, že se budou na jeho "digitální omalovánky" hrnout davy? Odpovědi jsou stále ve hvězdách. Snad se jich jednou dočkáme.
Avatar
Avatar | Twentieth Century Fox
Pojďme se tedy ještě jednou zabývat Avatarem 2. Cameron totiž nově poodhalil něco málo o tom, jak to s hrdiny ve filmu bude (respektive kam se nám posunuli). Jake Sully se rozhodl zůstat na Pandoře a žít s Neytiri. Od té doby už ale uplynulo několik let a z Jakey a Neytiti jsou manželé a rodiče 8leté dcery. A nebudou to mít s její výchovou asi úplně snadné.
Avatar
Avatar | 20th Century Fox
"Ve filmu je scéna hádky na 3 stránky mezi Jakem a Neytiti," uvedl Cameron. "Je to zlomová scéna celého příběhu a celá je točená z pohledu osmiletého dítěte, které špehuje rodiče. Jakea čeká v následujících čtyřech filmech velká emocionální jízda. Dostane se i do temných míst."
Co se týče samotného natáčení, část filmů je již hotová. Scény se snímači, díky kterým za pomoci počítačové animace ožije celá Pandora i její modří obyvatelé a další části této kouzelného planety, jsou natočeny. Nikoli však ty hrané scény, kde budou "jen" lidé. "Živé scény se budou teprve natáčet," potvrdil Cameron. "Na prvních dvou dílech to zabere pět měsíců."
Tak hodně štěstí nám všem. :-)
Poznáte kdo je na fotce? Perfektní maskérské výkony!