Trable před natáčením třetího dílu Fantastických zvířat?

Trable před natáčením třetího dílu Fantastických zvířat?
Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny | Warner Bros.
Taková nejčastější zněla: „Byl snad výdělek z druhého dílu příliš nízký, a tak se studio prozatím rozhodlo další natáčení odložit?“ Webovými stránkami fanoušků tohoto fandomu se začaly šířit nejrůznější teorie a zvěsti, které byly více než znepokojivé. Přeci jen studio slibovalo místo trilogie rovnou dílů pět a zničehonic se natáčení pokračování odkládá. Nastal zmatek a panika, které ale krátce poté ukončil herec Dan Fogler (Jacob Kowalski) ve chvíli, kdy na webových stránkách Geektyrant.com prozradil pravý důvod tohoto oddálení natáčení.
Pravým důvodem je prý fakt, že by měl být třetí díl mnohem obsáhlejší než oba první díly dohromady. Film má být podle jeho Foglerových slov přímo ohromný, a proto potřebuje více času na přípravu. Jestli se jedná o pravý důvod nebo jen o uklidňující omáčku, to už posoudit nedokážeme. Přeci jen si je studio u druhého dílu zcela jistě vědomo poklesu sledovanosti (tržby Grindelwaldových zločinů jsou v rozsahu 652 milionů dolarů, zatímco první film Fantastických zvířat utržil 814 mega). Právě to je ale může pořádně nabudit k ještě lepšímu výsledku. Třeba nás tvůrci nakonec ještě mile překvapí a s třetím dílem nás konečně vyšvihnou do toho úžasného a magického světa Harryho Pottera, na který jsme se tolik těšili.
trable-pred-natacenim-tretiho-dilu-fantastickych-zvirat
Víme jistě, že ve filmu nebudou chybět tváře, které známe již z předchozích dílů: Eddie Redmayne v hlavní roli, Jude Law jako profesor Brumbál, Katherine Waterston , Johnny Depp a mnoho dalších. Fogler při svém rozhovoru také prozradil místo, kde by se pokračování mělo odehrávat. Tentokrát se s Mlokem Scamanderem a jeho společníky prý podíváme až do daleké Brazílie.
Teď už jsme klidní, pokračování se chystá. Nám tím pádem nezbývá nic jiného než čekat, jaké další informace studio vypustí do světa a držet palce při psaní scénáře.
trable-pred-natacenim-tretiho-dilu-fantastickych-zvirat-3
trable-pred-natacenim-tretiho-dilu-fantastickych-zvirat-4