Filmový Sonic producentů Rychle a zběsile právě dostal hodně zajímavou posilu

Filmový Sonic producentů Rychle a zběsile právě dostal hodně zajímavou posilu
Sonic Lost World | Sonic Team
Ještě před pár lety jméno Toma Holkenborga filmovým fanouškům moc neříkalo. Poté, co se v titulcích nového Šíleného Maxe objevil u famózní hudby jeho pseudonym Junkie XL a bylo jasné, že se zrodila hvězda. Holkenborg své kvality následně potvrdil ústředním motivem pro Wonder Woman, který dal dohromady s legendárním Hansem Zimmerem.
Nově se Holkenborg aka Junkie XL podepíše pod natáčeného hraného Sonica, což je vlastně skvělý nápad. Jeho dravý styl by mohl dynamickému běhu ježka Sonica dodat tu správnou šťávu. "Nemohu o tom projektu moc prozradit, ale právě na něm dělám a je to neuvěřitelně vtipný film. Je to extrémně vzrušující práce... pro mě, protože jsem na žádném podobném filmu ještě nedělal," uvedl Holkenborg na adresu Sonic the Hedgehog.
Snímek režíruje Jeff Fowler, kolega Tima Millera (Deadpool) z animačního studia Blur, který byl v roce 2005 nominovaný na Oscara za krátký animovaný film Gopher Broke na Oscara. Hrají James Marsden, Neal McDonough, Tika Sumpter a hlavně Jim Carrey v ikonické roli záporáka Robotnika. Česká premiéra je stanovena na 7. listopadu 2019.
Ježek Sonic
Ježek Sonic