Netflix nemá dost Teda Bundyho, koupil si i toho v podání Zaca Efrona

Netflix nemá dost Teda Bundyho, koupil si i toho v podání Zaca Efrona
Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes | Netflix
Ten poslední se jmenuje Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes a jak již název napovídá, tato čtyřdílná mini-série vypráví neuvěřitelný příběh charismatického sociopata Teda Bundyho, který proslul coby jeden z nejneuvěřitelnějších sériových vrahů Ameriky (u soudu se mimo jiné obhajoval sám, což je něco, co obvykle vídáme jen u filmových postav).

Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes: Trailer:

Rozhovory s vrahem: Výpověď Teda Bundyho
V Netflixu slaví se svým dokumentem ohromný úspěch u diváků a protože se právě hrál v Sundence film Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile, kde Bundyho hraje Zac Efron, někomu správně došlo, že by tomuhle filmu nálepka Netflixu slušela. Došlo tak k dohodě a snímek je oficiálně pod křídly Netflixu (společnost to stálo 9 milionů), která ho kvůli případným možným oceněním nasadí i do kin, ale přirozeně hlavně poputuje do jejich videotéky.
Kdy se Efron v bezpochyby nelehké roli Bundyho na Netflix přesně podívá, to v tuhle chvíli nevíme. Vzhledem k tomu, jak je téma v kurzu, to ale nejspíš dlouho trvat nebude. Ostatně, film je hotový, takže moc není na co čekat.

Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile: