Od marvelovek po děsivé historky Guillerma del Tora: Nářez trailerů z letošního Super Bowlu

Od marvelovek po děsivé historky Guillerma del Tora: Nářez trailerů z letošního Super Bowlu
Scary Stories to Tell in the Dark | CBS Films
Snadno se tak pozná, na jaké koně budou studia v následujících měsících sázet. Reklamní čas na Super Bowlu je totiž extrémně drahý a když už někdo dostane prostor, musí mít studio jistotu, že se vložená investice vrátí.
Nepřekvapí, že v trailerové sestavě nechybí marvelovky. Současně ale budou letos v Hollywoodu sázet na levné horory (aby ne, to se v posledních letech hodně vyplácí), animáky a také nový směr série Rychle a zběsile:

Alita: Bojový Anděl

Asi největší divoká karta v letošní sestavě. Film provází dopředu pověst propadáku, který půjde ve stopách Smrtelných strojů a Jupiter vychází. I první recenze nejsou extra nadšené, ale třeba na diváky zafunguje jméno Jamese Camerona, který je podepsán pod scénářem a produkcí.

Avengers: Endgame

Noví Avengers znovu tlačí na pilu temnoty a jednoznačně jim to sluší. Finále by mělo být silné, emotivní a zdrcující. A to vše Super Bowl spot slibuje.
Avengers: Endgame

Captain Marvel

Na jednu těžkou marvelovku musí přijít nějaká ta odlehčenější. Pro Marvel půjde o zajímavý test, jestli studio dokáže prodat film s ženou v hlavní roli.

Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw

Bylo otázkou, jestli spin-off dvou namakaných borců nebude znamenat návrat k zemitějším kořenům série, ale místo toho nás čeká ještě šílenější (a ještě komediálnější) jízda. Proč se tomu bránit, vypadá to hodně zábavně.

Kouzelný park

Jeden z těch filmů, u kterých z trailerů vlastně vůbec nevíme, co od něho čekat. Na děti by ale fungovat měl, roztomilých potvor je tam požehnaně.
Kouzelný park

My

Jordan Peele po originálním Uteč přináší další horor s vynalézavým dějovým twistem. Jednou může jít o náhodu, teď se ukáže, jestli na to opravdu má.
My

Scary Stories to Tell in the Dark

Guillermo del Toro je sice pod tímhle projektem podepsán "jen" jako scenárista a producent, jeho rukopis je ale nepřehlédnutelný. I kdyby příběh skupinky dětí čelících svým děsům nestál za nic, monstra jsou parádní.
Noční můry z temnot

Toy Story 4: Příběh hraček

Následující skupinku kreslených hrdinů netřeba představovat. Mají za sebou tři kola a pokaždé za 100%. Věříme, že i tentokrát tomu nebude jinak.
Toy Story 4: Příběh hraček