Trailer: Sexuální tyran z "Nymfomanky" vstupuje do novodobého "Klubu rváčů"

Trailer: Sexuální tyran z "Nymfomanky" vstupuje do novodobého "Klubu rváčů"
Jamie Bell (Nymfomanka, část II.) | Aerofilms
Donnybrook
O čem to je: Bývalý voják Earl (Jamie Bell) chce skoncovat s životem v násilí zmítaném městě, kde úřaduje drogový dealer Angus (Frank Grillo). Do toho zde o snesitelný život usiluje naháněná mladá žena Delia (Margaret Qualley). Earl, Angus i Delia se spolu s dalšími sejdou v zápasnické aréně Donnybrook, ze které vychází ven pouze vítěz s tučným obnosem 100 tisíc dolarů. Cesta za svobodou a vyhlídkami na lepší budoucnost bude hodně složitá a nervy drásající.
Snímek Donnybrook vznikl podle stejnojmenné knižní předlohy Franka Billa. Naturalistické a emocionálně vypjaté drama režíroval Tim Sutton, filmový tvůrce a pedagog. V USA bude mít snímek premiéru 15. února 2019.
Jamie Bell (I)
Billy Elliot | 2000 Universal Pictures
Herec Jamie Bell: Narodil se 14. března 1986 v britském Billinghamu. První role v celovečeráku (zmiňovaný Billy Elliot) mu vynesla prestižní cenu BAFTA. Na kontě má přes třicet filmových a seriálových rolí - King Kong (2005), Vlajky našich otců (2006), Jana Eyrová (2011) nebo druhá část Nymfomanky, kde si Bell střihl postavu nekompromisního sexuálního tyrana. Brzy se představí ve filmu Rocketman (2019) pojednávajícím o životě hudebníka Eltona Johna.
Jamie Bell (I)
Donnybrook