Bumblebee to má spočítané! Jeho filmové sólo jedničkou neskončí

Bumblebee to má spočítané! Jeho filmové sólo jedničkou neskončí
Bumblebee | Paramount Network
Ne že by se to úplně nepovedlo, konec konců od Vás diváků Bumblebee v rámci hodnocení došel pro slušných 70%, ale není to nic, z čeho bychom si vyloženě sedli na zadek. Proto bude pro některé z vás možná překvapením, že se tento sympatický robotický hrdina dočká filmového pokračování.
Bumblebee
Bumblebee | Paramount Network
Jedním z důvodů je nepochybně to, že si Bumblebee nevede v kinech až tak zle a překročil na celosvětových tržbách 400 milionů dolarů. Studio Paramount Pictures proto začalo s přípravami a první zvěsti hovoří o tom, že by dvojka měla být o přátelství mezi Bumblebeem a Optimem Primem. Cílem je prý točit snímky, které potěší skalní fandy, ale dokáží přilákat i nové diváky. Mnozí kritikové navíc tvrdí, že Bumblebee je nejlepším filmem ze všech Transformerů, což je možný další důvod, proč do toho v Paramountu jdou.
Bumblebee
Bumblebee | Paramount Network
Zájem o návrat má i režisér Bumblebeeho Travis Knight, který se již dříve nechal slyšet, že mezi Bumbleebeem a Trasformers je dlouhé časové období, ve kterém lze pracovat a že má pro pokračování filmu mnoho nápadů. Jejich součástí je i postava Charlie (Hailee Stienfeld), která se s největší pravděpodobností na plátna kin vrátí. Zda se tak opravdu stane a zda se i tentokrát scénáře ujme Christina Hodson, to nicméně ukáže až čas.
Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld (Bumblebee) | Paramount Network