Trailer: Jean-Claude Van Damme ztratil řeč v režii držitele Guinessova rekordu

Trailer: Jean-Claude Van Damme ztratil řeč v režii držitele Guinessova rekordu
We Die Young | Lionsgate
Příběh je následující: Washington D.C., současnost. Zatímco většina turistů zamíří do blyštivých ulic v okolí Bílého domu, čtrnáctiletý Lucas zná jen tvrdé sousedství, ovládané gangy. I když pro jeden takový Lucas pracuje, současně se ze všech sil snaží, aby v jeho stopách nešel jeho desetiletý bratr. Když do jeho čtvrti přijde válečný veterán Daniel (Jean-Claude Van Damme), vidí v tom Lucas příležitost, jak z kriminálního světa utéct.
To nezní nijak výjimečně, že? Výjimečné je na tomhle projektu to, že jde o celovečerní adaptaci studentského kraťasu Rozcestí, který získal tolik ocenění, že se tím jeho režisér Lior Geller zapsal do Guinessovy knihy rekordů. Nyní nám Geller představuje celovečerní verzi s Van Dammem:
Příliš mladí zemřít
Změnou oproti původnímu snímku je zasazení (Washington vystřídal Israel). Možná jste zaznamenali, že Van Damme v traileru neprohodí jediné slovo. Podle všeho bude v tichém režimu po celý film. Geller se při psaní postavy dle svých slov inspiroval skutečným vojákem, jehož kdysi poznal a který ztratil schopnost mluvit poté, co byl osudově zraněn na bitevním poli.
We Die Young bude v omezené distribuci uveden v USA do kin 1. března.
trailer-jean-claude-van-damme-ztratil-slova-v-rezii-drzitele-guinessova-rekordu
We Die Young | Lionsgate