Mortal Kombat 11: Sběratelskou edici ocení jen největší fanoušci série

Mortal Kombat 11: Sběratelskou edici ocení jen největší fanoušci série
Mortal Kombat 11 | NetherRealm Studios
Autoři bojovek mají výchozí situaci s každým dalším pokračováním o něco složitější, protože (podobně jako jiné sportovní hry) hlavně upgradují, ale málokdy mohou přijít s něčím extra novým. Mortal Kombat 11 slibuje filmový příběh, ale to je v tuhle chvíli vedlejší. Teď jde ale o prezentaci a trailer má tak nevhodnou muziku, že se o tom možná jednou budou vyprávět legendy...
Mortal Kombat 11
Nešťastná prezentace by nicméně hardcore fanoušky odradit neměla. A právě jim je určená sběratelská edice s názvem Kollectors Edition:
mortal-kombat-11-sberatelska-serie-bude-jen-to-ty-nejvetsi-fanousky
Mortal Kombat 11 - sběratelská edice | NetherRealm Studios
Vyjma hry kupující dostane steelbook s magnetem, DLCčka, certifikát autenticity a hlavně masku Scorpiona v poměru 1:1 (ale bohužel ji nepůjde nosit). A teď k tomu horšímu. Edice se u nás bude prodávat za 7999 Kč, takže je určená opravdu jen největším nadšencům (a nejde o lokálně přepálenou cenu - v Americe vyjde jen o tisícovku levněji a kupující by stejně rozdíl doplatil na clu, DPH a poštovném). Jsem upřímně zvědavý na to, jak kvalitně bude hlava provedena. Cenovka je to zatraceně sebevědomá.
Mortal Kombat 11 vyjde 23. dubna pro konzole PlayStation 4 a Xbox One. Majitelé Nintendo Switch si budou muset na hru počkat do 10. května.
Mortal Kombat 11 přinese prohloubení prožitku ze hry díky unikátnímu hernímu systému přizpůsobení postavy (Custom Character Variation System), který hráčům umožní vytvářet přizpůsobitelné verze bojovníků v rámci herního rosteru. Hra také přinese nový filmový příběh jako pokračování epické ságy, která spatřila světlo světa před více než 25 lety.
Mortal Kombat 11
Mortal Kombat 11