Trailer: Přichází další film, který bude fanoušky Bruce Willise bolet

Trailer: Přichází další film, který bude fanoušky Bruce Willise bolet
10 Minutes Gone | Lionsgate
Možná jste někdy slyšeli o službě MoviePass, která původně měla za deset dolarů měsíčně umožnit fanouškům filmů skoro neomezené chození do kina. Nakonec se (nepřekvapivě) ukázalo, že tenhle model není finančně životaschopný a dnes už je všechno trochu jinak. Ale to nás v Česku úplně zajímat nemusí, protože se našich končin MoviePass netýká. Co se ale podívá i k nám, to jsou originální filmy, které se společnost rozhodla natočit, aby tím (podobně jako Netflix) udělala svou službu víc sexy. Jenže...
... si k tomu vybrala Bruce Willise. Což ještě upřímně není vyloženě marný nápad. Peklo je, že u toho (minimálně u dvou ze tří dohodnutých filmů) bude režisér Brian A. Miller, který s Willisem natočil příšernosti Vice, Elitní zabiják a Reprisal. A hlavně nám nedávno způsobil bolehlav pseudokriminální patlaninou Backtrace, v níž pro změnu ničil odkaz Sylvestera Stallone.
Pro Moviepass natočí Miller s Willisem filmy 10 Minutes Gone a Trauma Center. Ten druhý je teprve v přípravě, první zmíněný už má trailer:
Minuta po minutě
Dej je následující:muž po zásahu zbloudilé kulky postrádá deset minut ze své paměti, přičemž oněch deset minut pokrývá nepovedenou bankovní loupež, kterou někdo sabotoval a s lupem nakonec zmizel. Hrdina musí střípky paměti správně poskládat a peníze najít, jinak ho místní mafiánský boss (Willis), jemuž dluží, pošle na onen svět (ano, zní to jako Backtrace 2).
Co říct k traileru? Je to takové to laciné peklo, které už se ani nesnaží skrývat, že oním tajemným padouchem je Willis (vím, že střílím od boku, ale už je to pravidlem). Michael Chiklis (The Shield - policejní odznak) v hlavní roli je zase smutným důkazem toho, že seriálový hit z vás nutně hvězdu neudělá. Nějaké pozitivum? Potěšil mě oldschoolový trailerový voiceover.
... jo a myslím, že jde o první plakát, kterému dominují čistě plešatí herci.
trailer-prichazi-dalsi-film-ktery-bude-fanousky-bruce-willise-bolet
10 Minutes Gone | Lionsgate
Willis mimochodem s podobnými kousky neskončí. Od 16 bloků (2005) všechny jeho mizerné filmy produkují George Furla a Randall Emmett a Willis se nechal slyšet, že se těší na další spolupráci v následujících letech.
Poznáváte žhavé srpnové kinopremiéry?