Další exkluzivní pecka pro PlayStation 4 se dočká českých titulků

Další exkluzivní pecka pro PlayStation 4 se dočká českých titulků
Days Gone | SIE Bend Studio
Akční adventura Days Gone, kteránabídne otevřený svět, de odehrává dva roky po globální nákaze. Ta zabila většinu lidí na planetě a další miliony proměnila v krvelačná monstra zvaná Freakers. Hráč se ujme tuláka a lovce odměn jménem Deacon St. John, který raději na vlastní pěst cestuje nebezpečným světem, než aby se usadil v jednom z "bezpečných" táborů.
Days Gone
Česká pobočka Sony konečně potvrdila, že se hra Days Gone, stejně jako předchozí velké exkluzivity pro PlayStation 4, dočká české lokalizace formou titulků. Očekávali jsme to, ale je dobré mít potvrzení přímo od zdroje.
Také už víme, z jakých edic budou moci zájemci vybírat. Pokud si děláte zálusk na bonusový obsah, můžete volit mezi speciální a sběratelskou edicí. Speciální edice nabídne kupujícím steelbook, knížku a soundtrack (plus pár digi-bonusů do hry), sběratelská bude obsahovat navíc sošku, odznaky a nášivku. Edice budou stát 100 (speciální), respektive 150 (sběratelská) dolarů. Podívají se i na náš trh, ale ve velmi limitovaném množství.
dalsi-exkluzivni-pecka-pro-playstation-4-se-docka-ceskych-titulku
dalsi-exkluzivni-pecka-pro-playstation-4-se-docka-ceskych-titulku-1