Trailer: John Wick 3 - zbraně, koně, psi, jakuza, styl jak z Blade Runnera a smrtící kniha!

Trailer: John Wick 3 - zbraně, koně, psi, jakuza, styl jak z Blade Runnera a smrtící kniha!
John Wick 2 | Lionsgate
Oba díly Johna Wicka patří k tomu nejlepšímu ve svém žánru a současně dokazují, že není malých rolí. Každý v téhle sérii si umí užít svůj prostor.
Nyní se k nám blíží třetí díl a to s poněkud komplikovaným názvem John Wick: Chapter 3 - Parabellum. A opět se podle traileru máme na co těšit:
John Wick 3
Nejsem si jistý, co mi dělá větší radost. Jestli náznaky další vymazlené akce (motorky, kniha jako zbraň, finále se psy) nebo to nádherně neonově ozářené město, které jakoby vypadlo ze světa Blade Runnera. Autoři série znovu dokazují, že moc dobře ví, co dělají a s látkou si maximálně rozumí. Teď jen doufat, že silný vizuál a precizní choreografii doplní i zajímavé vyústění Wickova příběhu. Přeci jen by byla škoda, kdyby mu na konci došel dech.
John Wick (přirozeně Keanu Reeves) je po událostech předchozího dílu na útěku a na jeho hlavu je vypsaná tučná odměna. Po krku mu jdou doslova všichni, John se ale přirozeně nehodlá jen tak vzdát. Nově na své další hodně krvavé cestě potká půvabnou vražedkyni Sofii (Halle Berry) i ruskou Romku zvanou Ředitelka (Anjelica Huston), členkou spolku High Table.
Johna Wicka 3 uvede společnost Vertical Ent. do českých kin 16. května.
John Wick 3
John Wick 3