Trailer: Dům s nejděsivější hororovou historií se vrací do kin

Trailer: Dům s nejděsivější hororovou historií se vrací do kin
The Amityville Murders | Skyline Entertainment
13. listopadu roku 1974 se odehrálo následující: do baru se vpotácel tehdy dvaatřicetiletý Ronald DeFeo mladší s tím, že celou jeho rodinu kdosi zastřelil. Lidé se s ním vydali do domu a našli opravdu děsivou scénu, kdy kdosi zabil Ronaldovi rodiče i jeho čtyři sourozence ve věku 9 až 18 let.
Roland napřed tvrdil, že těla jen našel, ale později se (jak už to tak bývá) do lží zamotal a vyšlo najevo, že všechny členy rodiny zastřelil sám. K hrůznému činu jej prý dohnaly hlasy, které slýchal v hlavě a... no prostě že v domu strašilo. Téma již bylo ve filmu zpracováno mnohokrát a dnes tu máme další adaptaci, která se nám pokusí intenzivním způsobem ukázat tento příběh:
The Amityville Murders
Snímek nese název The Amityville Murders a zatímco předchozí adaptace pracovaly s tématem volně, případně do domu dosadily fiktivní postavy, novinka zpracovává přímo příběh DeFeoových. Podle prvních ohlasů to nedělá úplně blbě, současně ale nikdo neskáče s nadšením. Koho případ "hororu z Amityville" fascinuje, ten si pravděpodobně snímek užije víc. Všichni ostatní si nejspíš vystačí s adaptací z roku 2005 s Deadpoolem.
Snímek nemá české datum premiéry. V Americe vstoupí do kin 8. února.
The Amityville Murders
The Amityville Murders