Trailer: Studio překvapilo a oficiálně oznámilo "mužské" Krotitele duchů 3!

Trailer: Studio překvapilo a oficiálně oznámilo "mužské" Krotitele duchů 3!
Krotitelé duchů | Columbia TriStar
Když se stal trailer krotitelek nejnenávidějnější upoutávkou v historii YouTube (navzdory tomu, že nebyl nijak zvlášť příšerný), bylo jasné, že tenhle film zkrátka diváci nepřijdou. Pravda, tahle příšernost taky moc nepomohla...
Krotitelé duchů
Ale k věci. Krotitelky v roce 2016 po snaživé kampani přišly do kin, diváky si rozhodně nezískaly (Kinobox 50%, IMDB 5.3 z 10, ČSFD 42%) a navzdory původním velkým plánům skončily po jednom kole. Bylo otázkou, jak se studio k tomuhle debaklu postaví. Inu, chytlo se za nos a chybu napravuje. Již příští léto nás čeká přímé pokračování původní série, přičemž snímek natočí Jason Reitman (Lítám v tom), syn režiséra obou původních filmů!
Na filmu se navíc již nějakou dobu dělá, takže tu máme i první upoutávku:
Krotitelé duchů: Odkaz
Oficiálně zatím nepadlo slovo, kdo se z původního týmu vrátí. Vzhledem k tomu, že má jít o přímé pokračování (zasazené do současnosti), měli by si své role zopakovat Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson a možná i Sigourney Weaver. I pokud jsou všichni zmínění na palubě, přesto tým 100% kompletní nebude, neboť Harold Ramis, který si v jedničce a dvojce zahrál krotitele Egona, bohužel již před pár lety zemřel. I když... jsme v sérii plné duchů, tak možná se (pokud to jeho rodina dovolí) nějakého toho čestného digitálního camea Ramis dočká. Myslím, že by si i zasloužil být u toho.
Harold Ramis, Dan Aykroyd, Bill Murray
Kristen Wiig, Kate McKinnon, Melissa McCarthy, Leslie Jones (II)