John Wick 3 má první plakát a nic stylovějšího dneska neuvidíte

John Wick 3 má první plakát a nic stylovějšího dneska neuvidíte
John Wick | Lionsgate
Wick by klidně mohl být jen o fenomenálních kontaktních soubojích a pečlivě vystavěných přestřelkách a fanouškům by to stačilo. Autoři se ale nespokojili jen s tím a dodali opravdu zajímavou omáčku v podobě promyšleného světa zabijáků, kde má vše své pevně dané místo (včetně profesní cti a odplaty).
Nyní studio uvolnilo první plakát a i když se často zdá, že už nás podobná lákadla nemohou ničím originálním překvapit, John Wick 3 dokazuje, že to jde. Wick se na něm dívá prosklenými dveřmi do hotelu Continental a protože stojí zvenku, jsou všechny texty na skle obráceně! Malý, ale sakra milý detail.
John Wick 3
John Wick 3
John Wick (přirozeně Keanu Reeves) je po událostech předchozího dílu na útěku a na jeho hlavu je vypsaná tučná odměna. Po krku mu jdou doslova všichni, John se ale přirozeně nehodlá jen tak vzdát. Nově na své další hodně krvavé cestě potká půvabnou vražedkyni Sofii (Halle Berry) i ruskou Romku zvanou Ředitelka (Anjelica Huston), členkou spolku High Table.
Johna Wicka 3 uvede společnost Vertical Ent. do českých kin 16. května. Na konec ještě malý bonus v podobě kratičkého lákadla na blížící se trailer:
John Wick 3