Může se z Black Widow vyklubat první eRková marvelovka z MCU?

Může se z Black Widow vyklubat první eRková marvelovka z MCU?
Scarlett Johansson jako Black Widow | Marvel Studios
Vše je otázkou prvního drzouna, který prolomí ledy a účetním dokáže, že to jde i jinak. V rámci komiksových filmů jím byl příhodně Deadpool. Ukecaný žoldák si hledal cestu na plátna kin dlouho, mimo jiné proto, že ti, co o něj měli zájem, nechtěli točit blbinu pro děti. Nakonec se film povedlo za cenu sníženého rozpočtu prosadit a byl z toho megahit s tržbami 783 milionů dolarů. Základy položeny, ale pořád mohlo jít o výjimku potvrzující pravidlo.
U Foxů se rozhodli formuli ověřit a konečně dopřáli Loganem eRko i Wolverineovi. A ejhle, šlo nejen o nejlépe hodnocený díl série, ale i nejúspěšnější. Letos v dubnu nás proto čeká eRkový Hellboy a zdá se, že u Disneyho tuhle vlnu neignorují, protože prý zvažují eRkový rating pro Black Widow. Šlo by o dost radikální krok už proto, že půjde o první ženskou sólovku v rámci MCU. Je otázkou, jestli zrovna tohle je ta látka, kterou by fanoušci v drsnější verzi ocenili. Je ale bez debat zajímavé, že u Disneyho něco takového byť jen zvažují. Pár let zpátky šlo o nemyslitelnou věc.
Black Widow zatím nemá datum premiéry. Film natočí Cate Shortland (Berlínský syndrom), v hlavní roli se počítá se Scarlett Johansson.
Hugh Jackman, Dafne Keen
muze-se-z-black-widow-vyklubat-prvni-erkova-marvelovka-z-mcu-1