Autoři milované i nenáviděné hry The Order: 1886 připravují novou velkou hru

Autoři milované i nenáviděné hry The Order: 1886 připravují novou velkou hru
The Order: 1886 | Ready at Dawn
The Order: 1886 měl být jednou ze startovních pecek pro PlayStation 4, která ukáže potenciál konzole. V upoutávkách hra lákala na extrémní filmovost, alternativní Londýn roku 1886 a přímo dech beroucí zpracování:
The Order: 1886
V Ready at Dawn si ale buď ukousli příliš velké sousto nebo neměli na dokončení hry dostatek času (s největší pravděpodobností svou roli sehrálo obojí), takže výsledek sice ohromoval prezentací, ale herně toho moc nenabídl. Nemluvě o podivně useknutém konci. Navzdory všem chybám (a že jich hra nemá málo) a nemalé míře kritiky se The Order: 1886 prodalo několik milionů kopií a zůstává i čtyři roky od vydání jednou z vizuálně nejpůsobivějších her současné generace konzolí. Takové slaňování vzducholodě je jedním z nejpůsobivějších momentů herní historie.
The Order: 1886
Studio Ready at Dawn se po velké kritice zaměřilo spíše na menší projekty (především pro virtuální realitu), kde slavilo slušný úspěch. Nyní se vrací k velké produkci, bohužel nepůjde o pokračování The Order: 1886. Podle prvních zpráv nás čeká velká AAA akční hra ze třetí osoby. Má jít o kompletně novou značku a v tuhle chvíli nevíme, zda bude (podobně jako předchozí velké projekty Ready at Dawn) exkluzivně pro konzoli od Sony.